dimecres, 10 de juny del 2015

Ràdio 21!

Ràdio 21 naix de la mateixa manera que aquest blog. Es una activitat pràctica de la mateixa asignatura, Recursos Tecnológics per a l'Atenció a la Diversitat del Grau d'Educació Social.

D'aquesta manera, l'objectiu principal d'aquesta ràdio te molt a veure amb el del Blog, Educar, sensibilitzar, concienciar a la societat sobre el col·lectiu Síndrome de Down, com de normalitzar-lo, d'aquesta manera potenciant el gran potencial que tenen aquestes persones. En aquest cas, realitzarem debats i xarrades sobre temes i notícies d'actualitat en relació al col·lectiu i com no, també en relació a l'utilització de les noves tecnologíes.

Així doncs, hem creat un espai de debat obert on esperem arribar a moltes persones per poder concienciar i normalitzar la situació d'aquest col·lectiu, com també poder oferir un espai de notícies relacionades amb aquest, de manera que puguen estar molt més informats. 

Per últim, informar-vos que ja hem realitzat el primer programa de "Ràdio 21" amb debats i notícies d'interés i que realitzarem un concurs entre tots els oients, aleshores no dubteu en escoltar el primer programa i particiar. Com bé s'explica en el programa, les vostres opinions teniu que enviar-les  al correu electrònic que us donen, d'aquesta manera podreu entrar en el concurs, molta sort a tots/es!!

Ací teniu l'enllaç on podreu escoltar íntegrament el programa de "Ràdio 21", esperem que vos agrade: http://www.spreaker.com/user/8167789/radio-21_2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada